Dalyan


Dalyan is van oorsprong een vissersdorp aan de Turkse zuidkust. Het is een leuk, kleinschalig plaatsje met diverse winkeltjes en restaurants. Tijdens een vakantie naar Dalyan kunt u genieten van de rust en de kleinschaligheid van het toerisme in het plaatsje Dalyan. U vindt hier geen massatoerisme, maar de intieme sfeer van het leven zoals dat al eeuwen gaat in deze streek.

De Dalyan-rivier verbindt Dalyan met de Middellandse Zee. In de rotswanden van de Dalyan-rivier vindt u de prachtige historische rotsgraven. Ongeveer 8 km ten zuiden van Dalyan ligt een 7 km lang strand. Dalyan is een beschermd natuurgebied met name wegens het feit dat verschillende schildpadsoorten elk jaar het strand van Dalyan uitkiezen om er hun eieren te leggen. Bent u op zoek naar rust en de kleinschaligheid van het toerisme, boek dan een goedkope vakantie naar Dalyan via onze site.

Vanaf april stijgt de temperatuur van 20 graden tot ruim 30 graden in juli en augustus. Ook in september en oktober is het in Dalyan nog prima weer. De temperatuur in september is rond 26 graden en in oktober circa 24 graden.

meer info >> 
corendon
© 2005 - 2022 AllinTurkije.nl